Anàlisis de sang i tests de detecció

Apostem per un millor control del teu estat de salut sense necessitat d'esperes. Per això, t'oferim diferents analítiques i tests amb l'última tecnologia que permeten obtenir resultats altament fiables en poc temps.

Els següents test es realitzen només a la farmàcia:

PARÀMETRES BIOQUÍMICS: Si vols fer un seguiment regular dels paràmetres bioquímics que puguis tenir alterats o et preocupen per condició genètica o mals hàbits dietètics, disposem del sistema Roche diagnostics. Amb dos dispositius, AccuTrend i COBAS, podem mirar Glucosa, Hemoglobina glicosilada, Colesterol total, LDL, HDL i Triglicèrids. Realitzem extracció de sang capil·lar i, a excepció de la Glucosa basal i els Triglicèrids que requereixen dejuni, els altres paràmetres es poden determinar en qualsevol moment del dia sense cita prèvia. Els resultats es lliuren al moment sense necessitat d'espera i, segons els resultats obtinguts, es pautaran mesures higiènico-dietètiques, un tractament natural i/o es derivarà al metge si fos necessari.

GRUP SANGUINI I RH: Disposem d'una anàlisi del Grup sanguini i Rh, totalment indolor i de resultats immediats.

Helicobacter pylori: Determinem si ets portador del bacteri estomacal Helicobacter pylori, un dels principals riscos a desenvolupar gastritis (inflamació de l'estómac) i úlceres estomacals. Amb una sola gota de sang i deu minuts del teu temps podràs conèixer si els símptomes de malestar gàstric són deguts a aquest bacteri i podrem assessorar per reduir els efectes introduint canvis en la dieta.

OXY TEST: És una prova d'orina per conèixer el nivell d'oxidació i, per tant, un excés de radicals lliures que propicien un envelliment cel·lular prematur. Es tracta d'un test dirigit a diferents perfils, entre ells esportistes. En funció del resultat, es recomanarà una pauta alimentària i els antioxidants més adequats per retardar el procés d'envelliment cel·lular.

El següents test els pots realitzar tu mateix a casa o nosaltres a la farmàcia:

INFECCIÓ D'ORINA: Per determinar si aquella lleugera irritació en orinar, o aquell dolor abdominal, és a causa d'una infecció urinària o es tracta d'una irritació transitòria de les vies urinàries, disposem del Test d'infecció del tracte urinari. Es determina en orina i el resultat és immediat, donant els valors de glòbuls blancs, nitrits i proteïnes.

VAGINOSI O CANDIDIASI: Per discernir entre vaginosi o candidiasi vaginal disposem d'un test específic. Aquest ens ajuda a dirigir el tractament més adequat d'aquella infecció vaginal i aplicar les mesures higienico-dietètiques més adequades per prevenir recidives. Es determina en flux vaginal i el resultat és immediat.

DEFICIÈNCIA DE FERRO: Amb el Test de deficiència de ferro pot saber de forma ràpida i segura si té falta de ferro en el seu organisme. Només cal una gota de sang capil·lar i el resultat requereix 10 minuts.

FERTILITAT MASCULINA: Amb el Test de fertilitat masculina pot determinar si el nombre d'espermatozoides en el seu semen és suficient per fertilitzar un òvul.

DETECCIÓ DE DROGUES: Amb el Test de detecció de drogues podrem detectar en orina de forma ràpida i segura els signes d'abús d'amfetamines, benzodiazepines (depressors), cocaïna, marihuana (THC), metadona i opiacis.

VIH: I recentment disposem de l'autotest per la determinació del VIH, que pots realitzar a casa.

Demana cita trucant-nos al 93 785 99 48 o envia'ns un WhatsApp al 619 514 004

Demanar cita

Gratuït