Anàlisis en sang capil·lar i tests de detecció

Apostem per un millor control del teu estat de salut sense necessitat d'esperes. Per això, t'oferim analítiques i tests amb l'última tecnologia que permeten obtenir resultats altament fiables en poc temps.

Les següents proves es realitzen només a la farmàcia:

PARÀMETRES BIOQUÍMICS: Si vols fer un seguiment regular dels paràmetres bioquímics que puguis tenir alterats o et preocupen per condició genètica o mals hàbits dietètics, disposem del sistema Roche diagnostics. Amb dos dispositius, AccuTrend i COBAS, podem mirar Glucosa, Hemoglobina glicosilada, Colesterol total, LDL, HDL i Triglicèrids. Realitzem extracció de sang capil·lar i, a excepció de la Glucosa basal i els Triglicèrids que requereixen dejuni, els altres paràmetres es poden determinar en qualsevol moment del dia amb cita prèvia. Els resultats es lliuren al moment sense necessitat d'espera i, segons els resultats obtinguts, es pautaran mesures higiènico-dietètiques, un tractament natural i/o es derivarà al metge si fos necessari.

També pots demanar-nos de fer un seguiment a través de les Jornades de Promoció de la Salut.

GRUP SANGUINI I RH: Disposem de la prova per conèixer el teu Grup sanguini i Rh, totalment indolora i de resultats immediats. També cal demanar cita prèvia.

El següents tests els pots realitzar tu mateix a casa o nosaltres a la farmàcia (si estàs interessat en algun, posa't en contacte amb nosaltres per tal de poder-lo demanar en cas que no disposéssim d'estoc en el moment):

INFECCIÓ D'ORINA: Per determinar si aquella lleugera irritació en orinar, o aquell dolor abdominal, és a causa d'una infecció urinària o es tracta d'una irritació transitòria de les vies urinàries, disposem de l'Autotest d'infecció del tracte urinari. Es determina en orina i el resultat és immediat, donant els valors de glòbuls blancs, nitrits i proteïnes.

VAGINOSI O CANDIDIASI: Per discernir entre vaginosi o candidiasi vaginal disposem de l'Autotest Ginecanestest. Aquest ens ajuda a dirigir el tractament més adequat d'aquella infecció vaginal i aplicar les mesures higienico-dietètiques més adequades per prevenir recidives. Es determina en flux vaginal i el resultat és immediat.

DEFICIÈNCIA DE FERRO: Amb l'Autotest deficiència de ferro es pot saber de forma ràpida i segura si l'organisme té necessitats d'un aport de ferro a través de complementació. Només cal una gota de sang capil·lar i el resultat es coneix en 10 minuts.

PRESÈNCIA D'Helicobacter pylori: Pots saber si ets portador del bacteri estomacal Helicobacter pylori, un dels principals riscos a desenvolupar gastritis (inflamació de l'estómac) i úlceres estomacals, amb l'Autotest prevenció estomacal. Amb una sola gota de sang capil·lar, al cap de 10 minuts podràs saber si els símptomes de malestar gàstric són deguts a aquest bacteri. Aleshores, en funció del resultat, podrem derivar-te al metge o assessorar-te per reduir els efectes introduint canvis en la dieta i a través de la complementació natural.

PRESÈNCIA DE SANG OCULTA EN FEMTES: Per saber de forma ràpida i segura si hi ha restes de sang oculta en femtes i, d'aquesta manera, prendre les mesures preventives adequades, disposem de l'Autotest prevenció intestinal. La presència de sang oculta en femtes pot ser un indicador de possibles malalties intestinals o indicar l'inici de càncer intestinal; per això es recomana realitzar controls regulars a partir de 45 anys d'edat.

FERTILITAT MASCULINA: Amb l'Autotest de fertilitat masculina es pot saber, en 7 minuts, si el nombre d'espermatozoides present al semen és suficient per fertilitzar un òvul.

DETECCIÓ DE DROGUES: Amb l'Autotest de detecció de drogues podrem detectar en orina de forma ràpida i segura els signes d'abús d'amfetamines, benzodiazepines (depressors), cocaïna, marihuana (THC), metadona i opiacis.

VIH: Disposem, també, de l'Autotest per a la determinació del VIH

Pots comprar-lo online aquí! O demanar cita trucant-nos al 93 785 99 48 o enviar-nos un whatsApp al 619 514 004