Farmaciola

Disposar d'una farmaciola complerta i actualitzada és important per subsanar els petits accidents domèstics. I saber perquè serveixen els medicaments que tenim a casa és fonamental per no donar lloc a errors terapèutics. Per això, t'oferim el servei LA MEVA FARMACIOLA per assessorar-te amb els medicaments que tens a casa. Porta'ns tots els medicaments i t'explicarem perquè serveixen i revisarem les dates de caducitat. A més, t'orientarem sobre els remeis d'urgència i com actuar en cada cas.

Si tens pensat viatjar a un destí exòtic i necessites informació dels aspectes sanitaris a considerar, demana cita al servei de LA MEVA FARMACIOLA VIATGERA. En aquest servei t'informarem sobre prevenció, vacunes i després del viatge. I, a més, t'ajudarem a preparar la teva farmaciola adequada a la destinació que hagis escollit.

A més, si a casa tens medicaments caducats o que ja no hagis de prendre, porta'ls al contenidor SIGRE i nosaltres ens encarregarem de gestionar-ho de la manera adequada per tal d'evitar contaminacions del medi ambient.

Demanar cita

Gratuït