Col·locació d'arrecades

Col·loquem de manera professional i higiènica arrecades en nadons recent nascuts, nens i adults. Les arrecades que utilitzem són de material hipoal·lergènic i estèril per tal de minimitzar el risc d'infeccions i reaccions al·lèrgiques.

La perforació es realitza mitjançant el sistema Inverness system 2000, un dispositiu de perforació segur, suau i estèril.

Disposem de diferents models tant per a bebès, nens com adults per tal que pogueu escollir el que més us agradi. Els materials de les arrecades poden ser: Titani, acer quirúrgic, làmines d'or 24KT, vidres, circonites, perles i altres materials de primera qualitat.

En el cas de menors de 18 anys, els pares o tutors legals han de signar un document de consentiment informat de la perforació del lòbul de l'orella. Veniu-lo a buscar a la farmàcia i penseu en dur el DNI original vostre i de la persona que autoritza.

Us informarem de quines mesures higièniques s'han de seguir per una bona cicatrització.

>> Per tal de confirmar que hi hagi algú a la farmàcia que pugui fer les arrecades, abans de venir pots trucar-nos al 93 785 99 48 o escriure'ns un WhatsApp al 619 514 004.

Pregunteu per Sílvia, Davinia, Núria, Jennifer o Eli!