SPD (Sistema Personalitzat Dispensació)

En aquesta farmàcia T'AJUDEM A ORGANITZAR LA TEVA MEDICACIÓ a través del SPD, Sistema Personalitzat de Dosificació, que permet assegurar un bon seguiment terapèutic si ets un pacient polimedicat i necessites ajuda amb la teva medicació. Especialment indicat per:

  • pacients amb pautes de medicació complexes
  • persones grans que visquin soles
  • pacients que s'oblidin d'alguna presa
  • pacients crònics polimedicats
  • pacients que visquin en residències
  • pacients que depenguin de cuidador/s

Els nostres professionals acreditats et preparen la medicació que t'ha receptat el metge en còmodes blisters setmanals, especialment dissenyats per agrupar la medicació en funció del moment en el que han de ser administrats al llarg del dia i que contenen tota la informació necessària per la correcta administració de les dosis. Per a la preparació, se segueix un protocol garantint la seguretat, estabilitat, eficàcia i qualitat, comú per totes les oficines de farmàcia de la província de Barcelona acreditades per les autoritats sanitàries, on es gestiona la medicació de la recepta electrònica prèvia autorització del pacient i/o familiars autoritzats.

Cada setmana t'entreguem el blíster per la setmana següent (o cada 15 dies, si prefereixes) i, d'aquesta manera, només hauràs d'obrir la pestanya que correspongui a l'hora i prendre tota la medicació que trobis. L'avantatge de l'SPD és que no hauràs de preocupar-te per res! No et pots confondre amb els medicaments ni saltar-te'n cap, tampoc has de patir per si el medicament surt a la recepta o si et caduca...

Nosaltres ens cuidem de tot, i si el metge et modifica alguna pauta, ens avises i farem el canvi pertinent.

Els avantatges per al pacient i cuidador són clars: incrementa l'ús segur dels medicaments perquè redueix els errors de medicació en l'administració, evita els problemes de manipulació i conservació, redueix l'estoc emmagatzemat al domicili, i evita problemes de confusió o intoxicació involuntària. Contribueix a la utilització del medicament de manera efectiva per augmentar els resultats terapèutics donat que augmenta el control del problema de salut i facilita al pacient la seva autonomia i l'adherència al pla terapèutic.

Pregunta'ns!