DIA MUNDIAL CONTRA L'OBESITAT INFANTIL

Desde #latevafarma entenem que desde ben petits podem aprendre a alimentar-nos de manera saludable. Tot i que, a través del nostre Servei d'Assessorament Nutricional ajudem a adquirir hàbits saludables en adults, l'objectiu prioritari que ens hem marcat pel Dia Mundial de la Obesitat és fer arribar el missatge als nostres petits.

Entenem que prendre consciència desde la infància de la importància d'alimentar-se de manera saludable pot ajudar, a llarg plaç, a reduir el risc de patologies metabòliques (diabetis, hipertensió, dislipèmies) i cardiovasculars (malaltia coronària, cerebrovascular, insuficiència cardíaca) associades a la obesitat. Així com l'artrosi, el càncer, la síndrome de l'apnea obstructiva del son, la colelitiasi i problemes d'autoestima i evitació social.

L'obesitat, per definició, és un excés de greix corporal d'origen multifactorial, en el que hi estan implicats tant factors genètics com ambientals. En relació als gens, implicats en el gasto d'energia, la distribució del greix en l'organisme, els senyals de gana i sacitat, poc hi podem incidir; no obstant això, sí podem actuar sobre el tipus de dieta, els horaris, l'activitat física, el tipus de begudes que consumim, l'estat emocional...

Vine a #latevafarma el proper 12 de novembre amb els teus fills. Hem preparat una sèrie de jocs que els ajudaran a alimentar-se de manera saludable i els obsequiarem amb un regalet per la seva participació. No cal apuntar-se, només fés córrer la veu per arribar al major nombre de nens i nenes.

Perquè tinguin un futur més saludable!